Сезонът на Лъвовете започнa на 22 юли и за три зодии е

...
Сезонът на Лъвовете започнa на 22 юли и за три зодии е
Коментари Харесай

Кои три зодии ще се отърват от токсични хора по време на сезона на Лъв

Сезонът на Лъвовете започнa на 22 юли и за три зодии е време да се прекратят токсичните връзки. Вижте кои са те:

Овен 

Това, което следва тук, е, че Лъв е на път да възпламени всичко, което ви прави Огнен знак, и това може да одобри формата на яд, признание или отчетливото възприятие, че сте достигнали точка на непредотвратимост.
 Какви са Лъвовете по отношение на кръвната си група? Какви са Лъвовете по отношение на кръвната си група?
Нека забележим какви са хората от зодия Лъв по отношение на кръвната си група:  Хората Лъв от кръвна група " А: са горди и имат мощно предпочитание д...

От известно време имате съмнения, че сътрудникът ви ви изневерява и не желаете да го вярвате, само че знаете, че те крият нещо и към този момент не можете да толерирате тайната и съмнителното държание. Искате да се доверите, само че вие сте Овен и като Овен имате потребност от доказателство - нещо същинско, в което да вярвате. 

И въпреки всичко те в никакъв случай не са работили сами, нали? Масивната позитивна сила на Лъв в този момент ви разсънва от вашия сън на незнание и откакто започнете да виждате какъв брой доста сте се примирили, какъв брой сте тъпкали на едно място - в никакъв случай няма да можете да видите още веднъж представете колегата по същия метод. Подгответе се, Овен, на път сте да измененията живота си.

Телец 

Обичате рисковите сътрудници, нали? Може даже да кажете, че сте пристрастени към неприятните момчета или девойки, които имат единствено това, с цел да разбият сърцето ви и да ви оставят да желаете повече. Говорете за токсично държание. 
 3-те зодии, които лъжат най-често 3-те зодии, които лъжат най-често
От време на време на всеки се случва да употребява дребна неистина, с цел да се измъкне от непредвидена обстановка. Но има хора, за които изкривяв...

Тук е ударът: знаете, че би трябвало да се откажете от хора, които съществуват само, с цел да влошат живота ви, само че към момента не сте съумели да натрупате храброст да кажете „ не “ на тези, които могат да ви наранят. Лъв е на път да промени всичко това, Телец. Надяваме се, че вашият популярен урок не е резултат от трудно прекарване в неприятна романтика, само че най-вероятно ще пристигна тъкмо по този метод. Хубавото е, че най-сетне ще го получите и има стабилен късмет това да се случи, тъй като ви следва да срещнете автентичен „ добър “ човек, който не желае да ви навреди. 

Лъв 

Може да се вдъхновите да извършите някой мощен плач по време на този ваш сезон на Лъв и тематиката ще бъде напълно обвързвана с връзката ви. Научихте, че викането, крясъците и недоволствата не са методът да подобрите нещата, макар че това е нормалният ви способ за връзка. Разбирате, че тук има нещо неправилно, нещо, което е покрай неуспех, във връзката ви и не харесвате тази концепция. Тук има опция за вас и вашия партньор; можете да поправите грешките с приказки. Няма повече крещене, няма повече плашещо държание. Не е нужно да сте крал на джунглата, когато сте в личния си дом, дружно с обичания човек. Това, което бихте могли да помислите тук, е, че може вие да сте токсичният в тази връзка и че може би е време да работите върху този манталитет. Разпознайте го, притежавайте го и поемете отговорност за дейностите си.

Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР